3491

Značka

The Badge, SAD, Godina 2002

Sinopsis

Grubi Darl Harvik (B. B. Thornton) alkoholu je sklon šerif iz provincijskog gradića u Lujzijiani, ne naročito moralan tip sklon zloupotrebi dužnosti. Iza njega je propali brak s privlačnom Karlom (S. Ward), okružnom tužiteljkom s kojom ima kćer Ešli (J. Malone). Kad u obližnjoj močvari bude pronađeno mrtvo telo transseksualne prostitutke Mone (C. Roubal), to će prilično uznemiriti Darlove sugrađane, među kojima su i njegov zamenik C. B. (R. McKinnon) te brižna časna sestra Felisia (J. Hagerty). 
Značka
Dok uz dopuštenje lokalnog sudije (W. Devane) preuzima istragu slučaja, Darl dozna da Karla želi da istragu preuzme neko manje kompromitovan i na višem položaju od njega. Sve će se dodatno zakomplikovati kad Darl upozna Skarlet (P. Arquette), striptizetu iz Nju Orleansa koja tvrdi da je supruga ubijene Mone, te kad se u priču umeša i Darlov otac Bul (T. Bower) koji čini se skriva neugodnu tajnu. Da nevolja bude veća, u toku su izbori za guvernera na kojima je pored aktuelnog guvernera Džoa Breratona (M. Arata) kandidat i sudija.
Značka

Kasting

Režija: Robby Henson

Uloge:  Billy Bob Thornton, Patricia Arquette, William Devane, Sela Ward, Julie Hagerty, Marcus Lyle Brown, Michael Arata, Ray McKinnon, Thomas Haden Church, Jena Malone, Tom Bower, Audrey Marie 

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk