8875

96 sati U b3gu / Taken 3

Taken 3, SAD, 09 januar 2015

Sinopsis

Miroljubivi porodični čovek Brajan Mils (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga.
96 sati U b3gu / Taken 3
Njih će regrutovati Frank Dokler (Forest Vitaker) nakon što Mils (Lijam Nison) pobegne tokom hapšenja običnim policajcima. Naime, Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge, a u opasnosti će se naći i njegova kćerka Kim koja je sada uspešan student UCLA univerziteta.
96 sati U b3gu / Taken 3

Kritika

Za vrednovanje filmova u tkz "franšizama" trebalo bi da najvažnije merilo bude to koliko svaki sledeći film onosi inovacija u odnosu na prethodni. E, pa, ovaj, treći deo, u odnosu na prva dva gotovo da ništa novo ne donosi...

Istina, Femke je mrtva! Ubijena, namrtvo! Zbog toga Brajan/Lajam kreće u osvetu! A, pri tom mora da vodi računa i o svojoj ćerki, koja je jedina (uz njegove bivše drugare iz specijlnih jedinica) 100 odsto sigurna da joj je tata nevin. A, Femke, bivša žena mu, koju još nije sasvim preboleo, i s kojom je tu-i-tamo flertovao u prethodnom filmu, spasivši je iz ruku Rada Šerbedžije, mora da ode s ovoga sveta dostojanstveno i uz pronalazak pravog ubice, naravno, podrazumeva se uz hrpu leševa Rambo-akciju!

Ciljano, ovaj film nema pretenzije da pruži ništa sofisticiranije od zaglušujuće pucačine. Kome je to dovoljno, neka gleda. Ko traži iole ozbiljniju "zabavu", može i da preskoči. Da ne kažemo "mora". Rade, Rade, nedostaješ... Mada su i ovde Rusi negativci!

 

Đorđe Mijušković 

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk