3685

Paralele

Parallels, SAD, 01 mart 2015

Sinopsis

Ronan i Beatriks Karver su brat i sestra koji su se otuđili jedno od drugog, nakon što im je majka poginula u saobraćajnoj nesreći izazvanoj Ronanovom nepažnjom. Kada oboje dobiju poruku od oca da se nađu u starom napuštenom soliteru, kročiće u svet pun alternativnih stvarnosti. Da li mogu da se vrate?
Paralele
Paralele

Kasting

Režija: Christopher Leone
 
Uloge: Mark Hapka, Jessica Rothe, Eric Jungmann 

Kritika

Šta je, dođavola, ovo??? Film, svakako nije, mada a tako reklamiraju. Pre izgleda da je pilot-epizoda neke eventualne televizijske serije. Uostalom, snimljen u produkciji "Fox Digital", a premijeru imao na servisu  "Netflix". Ali, zašto zbunjujući epitet "film"???

Sama postavka cele stvari prilično je originalna. Zgrada koja putuje kroz alternativne istorije jednog grada! Povremeno čak zaželite da umesto prilično nemuštih glumaca u naslovnim ulogama pronađete nekog holivudskog blokbasterskog bogatuna kao što su Tom Kruz ili Robert Dauni Džunior. Međutim, brzo vam splasne oduševljenje, usled nemuštosti izvedbe, što dovodi do katarze besmisla na samom kraju ionako ne preterano filmski izazovnih 80 i kusur minuta. Jer, zaboga, čemu kraj koji uopšte nije kraj, već besmislena igrarija gledaočevom inteligencijom? 

Da je ovo prikazivano u bioskopu, bio bi to povod za šire društvene nemire i traženje para natrag od uprave bioskopa. Ovako? Ako ste namislili da snimate seriju, mnogo vam je glup marketinški potez. Mogli ste da imate i dobru seriju, ali i dobar film. Samo da ste pitali nekog "ozbiljnijeg igrača" pre nego što ste se u sve ovo upustili. Nas, recimo?

 

Đorđe Mijušković 

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk