4121

Ostavljeni

Hrvatska, Francuska, Bosna i Hercegovina

Sinopsis

U domu za nezbrinutu decu u Sarajevu živi i trinaestogodišnji dečak Alen. Stari direktor Gago ispričao je da je njegova majka Francuskinja, a otac Englez koji su u ratu živeli u Bosni, a nakon rata su morali da je napuste i njega privremeno ostave u domu. Zato Alen piše pisma majci i daje ih vaspitačici Cici koja treba da ih pošalje u Francusku. Međutim, Cica sva pisma koja joj deca daju ostavlja u fioku, jer ih, u stvari, nema kome ni da pošalje. 
Ostavljeni
U dom dolazi novi direktor Mirza, mlad i sposoban pedagog koji iskreno želi da pomogne deci u njihovom odrastanju. Pored doma je prodavanica koju drži Šento. Za njega deca iz doma kradu skupocene stvari. Nakon neuspele pljačke zlatare policija vrši istragu, a Alen, bojeći se da ga ne otkriju da je bio u pljački, pokušava da dođe do svog dosijea, tačnije do adrese na kojoj se nalazi adresa njegove majke, kako bi napustio dom i otišao kod nje. 
Ostavljeni

Kasting

Režija: Adis Bakrač

Uloge: Toni Grga, Mirsad Tuka, Mira Furlan, Dragan Marinković, Mirela Lambić, Zijah Sokolović, Meto Jovanovski, Žan Marolt, Haris Burina, Faketa Salihbegović, Ejla Bavčić, Nermin Omić 

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk