4883

Džo Stramer - Neispisana budućnost

Joe Strummer: The Future Is Unwritten, Velika Britanija, Irska, Godina 2007

Sinopsis

Film o bendu "Kleš" čiji je reditelj Džulijan Templ, koji je napravio preokret u rokenrolu i zauvek promenio stavove mlade publike širom sveta. Od tada, ova grupa je otišla u istoriju kao više nego obična rok legenda.
Džo Stramer - Neispisana budućnost

U svetu u kome sve više nedostaju inspirativne kulturne ličnosti, oni su ostali kao neka vrsta herojskog mita. Njihova priča je epska avantura.

Frontmen benda, kompozitor, pokretačka snaga i zvezda vodilja grupe i ovog nenadmašnog nasleđa koje su ostavili svetu, bio je naravno pokojni Džo Stramer.

Film Joe Strummer: The Future is Unwritten podudario se s ovim ogromnim interesovanjem za njegov život, rad i relevantnost u sadašnjem trenutku, koje je kao lavina zahvatilo svet.

Uz jedinstven pristup Džoovoj ličnoj arhivi i mnogim snimcima koji nikada nisu prikazani, film će zakopati duboko ispod usko viđenih mitova koji su narastali oko "Kleša" i panka uopšte i smestiće Džoa kao pojedinca u širi kulturni kontekst poslednjih pedeset godina.

On će služiti kao svojevrsan intimni spomenik prijatelju, ali i kao epsko slavljenje globalne ikone.

Dramatično i duhovito istraživanje čoveka iza legende, prvi put ispričana priča o njegovom celom životu, viđena iznutra, pre, u toku i posle vrhunca "Kleša", njegovoj međunarodnoj "legiji" obožavalaca.

Džo Stramer - Neispisana budućnost

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk