9532

Četvrti rajh

4th Reich, Velika Britanija

Sinopsis

Juna 1944. godine nakon iskcavanja na dan "D" savezničke trupe otpočinju svoju dugu ofanzivu na Berlin, sa namerom da uhvate Hitlera, i proraze do kraja zloglasne nacističke trupe trećeg rajha. Ali, skriveni duboko u tajnim dokumentima u Rajhstagu, leže Hitlerovi planovi da naparavi pakleni "Četvrti rajh". Omiljeni Hitlerov lekar Dr Mengele je bio zadužen da stvori novu supervojsku nepobedivih boraca. Njegovi experimenti u Aušvicu i drugim logorima sprovođeni su u cilju da se naprave ta čudovišta. 

Četvrti rajh

Mala četa pod komandom Kapetana Betursta nalazi se u pohodu oslobađanja Evrope, krčeći sebi put kroz francuska opustošena sela i gradove. Oko sebe otkrivaju tragove čudnih borbi i događaja, sve dok ne stignu u napuštenu laboratoriju, gde pravi horor otpočinje...

Četvrti rajh

O Filmu

Malo preterana priča sa istinitim elementima, nacističkim eksperimentima sa zaraznim bolestima tokom Drugog svetskog rata. Drugi Linkširski bataljon, bio je jedan od mnogih koji su se iskrcali na francusko tle 6. juna 1944. godine. Ono što su otkrili tamo bacilo je čovečanstvo na kolena i moglo dovesti do njegovog uništenja.
Istorijske činjenice u vezi Jozefa Mengelea, poznatog kao “Anđeo smrti” govore da je radio na istraživanju uticaja raznih bolesti. On i njegov češki pomočnik Bertold Epštajn stvorili su bolest  pod imenom NOMA. Ishod tog istraživanja još uvek je obavijen velom tajne. To je poslužilo kao osnova za ovaj film.

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk