2945

#Žensko zadovoljstvo

#Female Pleasure, Nemačka, Švajcarska, Godina 2019

Sinopsis

#Žensko zadovoljstvo, upoznaje gledaoce sa pet hrabrih, pametnih i samosvesnih žena, koje razbijaju tišinu koju nameću njihova patrijarhalna društva i verske zajednice. Debora Feldman, Lejla Husein, Rokudenašiko, Doris Vagner i Vitika Jadav se svojom neverovatnom snagom i pozitivnom energijom bore za oslobađanje i autonomiju ženske seksualnosti, protiv religijskih dogmi i kulturoloških barijera.

#Žensko zadovoljstvo

Ali njihova pobeda ima visoku cenu: javno su omalovažavane, optuživane za krivična dela, izopštene iz društva u kome su odrastale, a pristizale su im čak i pretnje smrću od strane verskih vođa i fanatika.

#Žensko zadovoljstvo

O Filmu

Rođena 1970. godine u Cirihu, u Švajcarskoj, Barbara Miler završila je prava, a potom i osnovne studije filma, filozofije i psihologije na Univerzitetu u Cirihu. Radila je dve godine kao pomoćnik režije na dokumentarcu Kristijana Fraja Ratni fotograf. Od 2001. godine snima dokumentarne filmove kao slobodna umetnica. Festivali i nagrade: Premio Zonta Club Award – Locarno IFF 2018 Documentary Award – Millennium Docs Against Gravity 2019 Special Jury Award – Istanbul International Film Festival 2019

#Žensko zadovoljstvo

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk