24291

Putovanje 2: Misteriozno ostrvo

Journey 2: The Mysterious Island, SAD, 11 februar 2012

Sinopsis

Nova pustolovina počinje kada Šin Anderson primi šifrovani SOS signal sa misterioznog ostrva, koje se nalazi tamo gde ne bi trebalo da postoji nijedno ostrvo. Mesto čudesnih oblika života, planina od zlata, vulkana ubica, i puno zapanjujućih tajni. Jedna od tih tajni tiče se Šonovog nestalog dede, Aleksandra. 
Putovanje 2: Misteriozno ostrvo
Pošto nije mogao da ga spreči u odlasku tamo, Šonov novi očuh (Dvejn Džonson) pridružuje se pohodu. Zajedno sa pilotom helikoptera (Luis Guzman) i njegovom prelepom i odlučnom ćerkom (Vanesa Hadžens), oni kreću u potragu za ostrvom kako bi izbavili jedinog stanovnika i pobegli pre nego što ga seizmički udari potope i zauvek sahrane njegova blaga.
Putovanje 2: Misteriozno ostrvo

O Filmu

Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo će vas uvući u fantastičnu avanturu po nepoznatim predelima, na mesto koje je toliko skrovito i daleko da je već vekovima ostalo van domašaja ljudi. Kada konačno biva otkriveno, radoznali istraživači će morati da pronađu način da pobegnu sa njega i vrate se kući. Njihove nesvakidašnje dogodovštine delimično su zasnovane na romanima Žila Verna Tajanstveno ostrvo” i “20 hiljada milja pod morem”, DefoovomRobinzon Kruso” i Sviftovom romanu “Guliverova putovanja”.

Tajanstveno ostrvo je poput skrivenog mesta iz bajke, sa neobičnom florom i faunom: tu možete pronaći sićušne slonove i džinovske muve. Film je sniman na skrivenoj lokaciji na Havajima tokom 2010. godine, u blizini autentičnih vulkanskih planina, pećina, peščanih plaža i dolina.

“Kao veliki obožavalac prvog dela Put u središte zemlje, želeo sam da produbim Šonovu priču i da predstavim zahtevnije izazove sa kojima se sada suočava, jer više nije dečak. Šon je napunio sedamnaest godina i pravi je trenutak da pokaže da je postao samostalni istraživač,” smatra reditelj Bred Pejton.

Kasting

Režija:  Brad Peyton

Uloge: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine

Putovanje 2: Misteriozno ostrvo

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk