14223

Koko i duhovi

Hrvatska

Sinopsis

Koko i duhovi je uzbudljiva detektivska priča o dečaku Kokou koji se seli iz sela u grad, gde upoznaje nove drugare. Sa roditeljima se useljava u stan koji je nekad pripadao Vinceku, starom škrtici čija je smrt obavijena tajnom.
Koko i duhovi
Uskoro se i sam Koko upušta u opasnu avanturu zajedno sa svojom sestrom Maricom, vernim psom Carem i zabrinutim roditeljima. Pokušaće da sazna da li duhovi zaista postoje, te zašto pokušavaju da oteraju Kokoa i njegovu porodicu. U burnom raspletu ove detektivske priče saznaćemo da li će Koko uspeti da reši zagonetku pre odraslih.
Koko i duhovi

O Filmu

Zasnovan na knjizi autora koju je napisao Ivan Kušan, istoimenog naziva, film govori o zgodama i nezgodama Ratka Milića „Koka“ koji se seli iz sela u grad gde stiče nove prijatelje, ali kada padne u nevolju, zatražiće pomoć onih starih. Snimanja filma započela su u oktobru 2010. Reditelj ovog ostvarenja, Daniel Kušan, rođen je 25. januara 1975. godine, u Zagrebu. Poznat je kao reditelj, glumac i scenarista. Ima već 11 filmova iza sebe, te nekoliko nagrada, od toga dve za režiju filma „Koko i duhovi“. Njegov otac je još pre pola veka napisao istoimenu knjigu, koja i danas osvaja mladu publiku, te je ovaj film zaokružio celu detektivsku priču.                                             

Kasting

Uloge: Antonio Parač, Kristian Bonačić, Nina Mileta, Ivan Maltarić, Filip Mayer, Dijana Vidušin
Koko i duhovi

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk