5484

Džin

Gigante, Nemačka, Španija, Holandija, Argentina, Urugvaj, Godina 2009

Sinopsis

Veoma lična priča, ispričana na vickast način, o povučenom čuvaru jednog supermarketa, koji se zaljubljuje u mladu čistačicu; ona čisti podove iste te radnje u "grobarskoj" trećoj smeni.

Kada sunce zađe, Hara (Orasio Kamendulje) seda pred monitore sigurnosnih kamera jednog prigradskog supermarketa u Montevideu. Posao ume da bude vrlo dosadan, i da bi se zabavio, Hara često gleda filmove, rešava ukrštene reči i sluša muziku. Jedne noći, pak, baca pogled na monitore i vidi lepu mladu ženu, Huliju (Leonor Svarkas) koja čisteći ulazi u kadar kamere. Ugledavši je, on se istog momenta zaljubljuje. Sa svakim danom, njegova okupiranost Hulijom je sve veća, prerasta u opsesiju, do tačke kada počinje da je prati i izvan posla.

Džin
Ubrzo, ceo njegov život počinje da se vrti oko nje; gleda je kako se sunča na plaži, kako ide u bioskop, čak i kada se sretne sa drugim muškarcem. U supermarketu počinje da se priča o otpuštanju radnika zbog krize i Hara otkriva da je Hulija na spisku onih koji će ostati bez posla...
Džin

Kasting

Režija: Adrián Biniez

Uloge: Horacio Camandule, Leonor Svarcas, Ignacio Alcuri

Džin

Podeli sa prijateljima

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Pretraga Filmova

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk