Ajde, da se lajkujemo...

Pozivamo vas da nam se pridružite na našem Facebook profilu, postanete prijatelji i učestvujete u stvaranju Filmovanja. Takođe vas čekaju i interesantne nagrade...
5259


Nikita

Nikita

Sinopsis

Bazirana na originalnom francuskom filmu La Femme Nikita. Priča o  tajnoj organizaciji konspirativno nazvanoj "Odsek" koja se osamostaljuje i vrbuje nove ubice koje trenira da zamene stare. Serija nastavlja gde je film i prethodna serija stala, kada Nikita glavna junakinja beži i pokušava da uništi odsek na svaki način, koristeći pri tom i ubačenu "krticu" Aleks.
Nikitu je trenirao Majkl, agent koji se stara o novopridošlim ubicama, i doživljava odsek kao svoju porodicu. Nekoliko puta ona će mu biti u rukama, ali zbog onoga šta su u prošlosti preživeli, neće moći da je uništi...

Kritika

Posle odličnog istoimenog francuskog filma i još bolje kanadske serije iz '90-ih sa Petom Vilson u glavnoj ulozi, na koju smo se svi ložili, nekako se teško uživljavamo u likove. Iako solidno snimljena, sa OK akcijom i egzotično zavodljivom glavnom junakinjom, ipak tu fali nešto.
Jedna je Nikita... dobro možda dve, ali treća je previše!
Verovatno to nekim generacijama, onima koji su bili suviše mali ili se nisu ni rodili u vreme emitovanja prve serije, izgleda sasvim drukčije.

Get Adobe Flash player

Comment Via Facebook

copy; 2010 Filmovanje. All rights reserved.