38904


Želim te

Tengo ganas de ti, Španija, 22 jun 2012

Sinopsis

Nastavak velikog hita "3 metra uznad neba"!
Nakon dve godine provedene u Londonu, Hugo (Mario Casas) se vraća u Španiju sa namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Maria Valverde), njegovu prvu ljubav prati ga gde god da je, kao i strah da se suoči sa njom. Hugo u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i počinje novu fazu u životu. Ali, može li seksipilna Džin (Clara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi?

O Filmu

Po romanu koji je napisao Federico Moccia

Kasting

Režija: Fernando González Molina

Uloge:

Mario Casas
Rođen je 12 juna 1986. godine u Korunji (Coruña). Prve glumačke korake napravio je radeći reklame. Kada je odlučio da se posveti glumi, upisao je školu interpretacije Kristina Rota (la Escuela de Interpretación Cristina Rota). Prvo televizijsko iskustvo ostvaruje u projektu “Opsesiji”(Obsesión), nacionalne televizije. Sledi nekoliko TV serija, koje su mu donosile sve veću popularnost, što je kulminiralo i serijom “SMS” (Sin miedo a sonar) koja je emitovana na TV La Sexta. Svoje prvo filmsko iskustvo ostvaruje  u filmu Antonia Banderasa koji mu je pružio šansu da učestvuje u filmu “Put Engleza” (El camino de Los Ingleses).U produkciji Antene 3, 2007. snima Pakov Svet (Los hombres de Paco) gde se proslavio ulogom novopridošlog policajca Aitora. Filmom “Odliv mozgova” (Fuga De Cerebros) vraća se na veliko platno. Obožava fudbal. Kao dečak sanjao je sa postane policajac ili vatrogasac. Film 3MSC (Tri metra iznad neba) u kojem tumači lik Hache zajedno sa Mariom Valverde (uloga Babi) doživeo je ogroman uspeh. Usledio je nastavak pod nazivom “Tengo ganas de ti” (Želim te), koji je premijeru imao ovog leta u Španiji.

María Rodríguez Valverde
Mlada španska glumica rođena je 24. marta 1987. godine u Madridu. Još u najranijem detinjstvu  pohađala je razne glumačke škole.  Sa 16 godina dobila je ulogu u filmu “Slabosti Bolševikova” (2003) koja joj je  donela prestižnu nagradu “Goya” iliti španskog  Oskara za najbolju glumicu godine. Zbog svoje lepote  2005-te osvojila je na San Sebastian Film Festivalu nagradu za Max Factor za najlepše lice u španskoj  kinematografiji. Bez obzira na mladost, veoma brzo je postala miljenica španskih režisera. Među najznačajnijim ulogama je film Melissa P. (2006), i ulogu Lukrecie  Bordžie u priči o čuvenoj italijanskoj porodici “Los Borgia”. 2008 godine se pojavila u spotu grupe “Melocotons”.

Podeli sa prijateljima

Get Adobe Flash player

Komentari preko Facebook-a

copy; 2010 Filmovanje. All rights reserved.