Paypal Donacije

Enter Amount:

Ajde, da se lajkujemo...

Pozivamo vas da nam se pridružite na našem Facebook profilu, postanete prijatelji i učestvujete u stvaranju Filmovanja. Takođe vas čekaju i interesantne nagrade...

Filmski meni

12045


Vanzemaljci u komšiluku

The Watch, Sjedinjene Američke Države, 16 avgust 2012

Sinopsis

Očevi iz predgrađa čuvaju komšiluk od opasnosti, što je samo fasada za muško druženje daleko od porodica. Problem nastaje kada otkriju zaveru svetskih razmera.

Nakon monstruoznog ubistva njegovog kolege, Evan okuplja ekipu koja bi trebalo da čuva komšiluk od opasnosti. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo.

Na redovnoj večernjoj patroli Evan, Bob, Frenklin i Džamarkus saznaju da su sve učestalija ubistva zapravo delo vanzemaljaca koji planiraju da unište svet. Čuvari komšiluka upuštaju se u opaku borbu sa neobičnim neprijateljima, kako bi spasili čovečanstvo.

Kasting

Režija: Akiva Schaffer

Kritika

E, pa, ovo je pravi letnji film - komedijica! Pitko, povremeno sexy, tu i tamo duhovito... dovoljno za povoljnu ocenu.

Ako treba da se poredi sa nekim prethodnim filmčićem - ne mogu da se setim nekog sličnog! Znači, prilično originalno! Naravno, moglo je i dalekometnije, od "zelene vanzemaljske krvi koja liči na spermu", ali, i ovako je zadovoljavajuće za malo jače od 100 minuta.

Reminiscencija na "E.T." i "Bliske susrete treće vrste"... I "Ghostbusters", i "Alien", i prilična količina dobro upotrebljene rok muzike...

Ben Stiler i njegovi kompanjoni kao poslednji zid odbrane čovečanstva? Što da ne? Ionako je sve već otišlo...

 

Đorđe Mijušković

Podeli sa prijateljima

Get Adobe Flash player

Komentari preko Facebook-a

copy; 2010 Filmovanje. All rights reserved.