Donirajte Filmovanje

Ajde, da se lajkujemo...

Pozivamo vas da nam se pridružite na našem Facebook profilu, postanete prijatelji i učestvujete u stvaranju Filmovanja. Takođe vas čekaju i interesantne nagrade...
10747


Meda

Sjedinjene Američke Države, 29 jun 2012

Sinopsis

Šta se dešava kad poželite da pored sebe imate najboljeg druga iz detinjstva - plišanog mecu. Ted je oživeo i pravi ršum u životu Džona Beneta. Pogotovo kad njegova dugogodišnja devojka - Lori - poželi da iz njihove veze izvuče još nešto više...

Kasting

Režija: Seth MacFarlane

Kritika

Film za sve one koji mogu da progutaju činjenicu da je jedan od glavnih likova - plišani meda koji govori. Dakle, film za muškarčine!!!

Dobar, smešan. Ali i drzak, nekorektan, nefleksibilan i sve ono "ne" što bi trebalo da ga čini "nevaljalim" po bezbrižno odrastanje. Zbog "nevaljalog jezika" nije ga preporučljivo gledati sa klincima, osim ako ti klinci nisu dovoljno "open mind" da shvate suštinu života - u svakom od nas krije se jedan plišani meca, uhvaćen u telu odraslog čoveka!

I da - omaž filmovima poput urnebesno smešnog "Ima li pilota u avionu", do "Flaša Gordona", jednog od najskupljih ultra-treševa u istoriji Holivuda! 

U svakom slučaju,značajan za istoriju komedija kao Boratov "Diktator". Bez povlađivanja, direktno, provokativno i žestoko.

S univerzalnom porukom! 

Ne stajte na put detinjoj mašti, ma koliko da ste Mila Kunis!

 

Đorđe Mijušković

Podeli sa prijateljima

Get Adobe Flash player

Komentari preko Facebook-a

copy; 2010 Filmovanje. All rights reserved.